Der dækkes bord til 400 festglade i Syvsten

SONY DSC

Der dækkes bord til 400 festglade i Syvsten

29. januar 2016 - kl. 19:26 - af

Fredag er typisk hellig, der er Disney i TV og fredagsslik i skålen, men for en gruppe frivillige er aftenens agenda noget anderledes, der skal være fest.

Syvsten Hallen, der siden 1978 har lagt halvgulv til Bamses Venner, holder også i 2016 fest, og den skal stå i morgen lørdag. Nu i en fornyet udgave med Stig Rossen og Vennerne, hvilket nok ikke kan komme som den store overraskelse for de fleste med en smule kendskab til Flemming Bamse Jørgensens skæbne år tilbage.

Det skal dog ikke forhindre numrene fra selvsamme Bamse i at flyde ud gennem højttalerne lørdag aften, når dem der har bestilt mad fra Syvsten Gl. Bageri er blevet bespist, og 4play har gjort fodarbejdet med at skyde årets Bamsefest i gang.

Godt 400 mennesker har bestilt mad, og derudover er alle andre billetter udsolgt og mere til. Venteliste er endnu engang et begreb, der florere i Syvsten, og mens idrætsforeningens frivillige sætter borde og stole op, forsøger andre desperat at skaffe sig den vigtige billet til lørdagens fest, både på sociale medier som Facebook og via den gode gamle, ”vi må da kende en, der kender en anden, der kan noget”.

Så mon ikke de igen i 2016 kan kippe med hatten efter lørdags fest og sætte flueben ved endnu en succesoplevelse, der absolut må gentages i 2017.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Der dækkes bord til 400 festglade i Syvsten' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER