Gratis foredrag på Hotel Viking<br>…

Gratis foredrag på Hotel Viking

26. januar 2016 - kl. 14:39 - af

Wellness klinikken Viwell, på Hotel Viking, inviterer i samarbejde med Forever Living, som står bag de verdenskendte Aloe Vera-produkter, til gratis foredrag onsdag d. 27. januar kl. 19.00 på Hotel Viking Aqua Spa og Wellness Resort.

Med den store fokus på sundhed og velvære der altid florerer især i januar måned, vil Viwell gerne gøre sit til at DU får den rigtige start på året. Derfor kan du denne aften møde livsstilscoach Tina Katja Lund Andersen og Hanne Dalgaard, som vil fortælle, hvordan hun brød de dårlige vaner og vandt kampen mod overvægt, og skabte sig en helt ny livstil. Du har derfor mulighed for at søge inspiration og vejledning i din jagt på et sundere liv – både med de to coaches og med de lækre Forever Living produkter.

Gør noget godt for dig selv og så ganske gratis. Tilmeld dig aftenen ved at sende en mail til info@hotelviking.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gratis foredrag på Hotel Viking
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER