Pas nu på derude – også på Sæbyvejen

Pas nu på derude – også på Sæbyvejen

25. januar 2016 - kl. 21:51 - af

Hjørring og Sæby er på mange måder forbundet – ikke kun med netaviserne SæbyAvis.dk og HjørringAvis.dk, der åbner på mandag – men også med landevejen, som med Kraks opmåling er 39,3 kilometer lang fra busstationerne i de to byer.

Det varer cirka 40 minutter at køre turen i bil, en god times tid med bus, noget længere tid på cykel og urimelig hård og lang tid på gå-ben.

Nogle gange går det måske lidt for hurtigt i motoriserede køretøjer, og nogle gange er vej- og vejrforholdene så dårlige, at der bare sker uheld. Denne bil forulykkede i weekenden på strækningen, og mon ikke billederne i sig selv er nok til at minde om at passe på derude…

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Pas nu på derude – også på Sæbyvejen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER