10 år med Nellemanns Haves Venner

10 år med Nellemanns Haves Venner

24. januar 2016 - kl. 0:33 - af

Nellemanns have_600x250Foreningen Nellemanns Haves Venner afholder generalforsamling tirsdag den 16. februar, kl. 19.00. Det foregår i Manegen i Sæby.

Det er nu ti år siden, at Nellemanns Haves Venner blev stiftet for at redde haven fra at blive udstykket til byggegrunde. Missionen er heldigvis lykkedes. Haven er reddet, og fremstår nu som et attraktivt rekreativt område i det nordlige Sæby.

Haven er ejet af Nic. Nellemanns Fond. Fonden er sammen med Nellemanns Haves Venner nu klar til at udvikle haven, så den bliver endnu mere attraktiv for de mange brugere. Fondens bestyrelse er netop reorganiseret og forankret i Sæby. Den var tidligere hjemmehørende i Aalborg. Bestyrelsen består nu primært af lokale kræfter samt to havesagkyndige, som alle ser store muligheder i havens fremtid.

Efter generalforsamlingen vil de havesagkyndige fra fondsbestyrelsen, Villy Mougaard og Bjarne Jørgensen, fortælle om de aktuelle planer for havens fremtidige drift og udvikling.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '10 år med Nellemanns Haves Venner' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER