Dementi vedr. Madkongen ApS og Dybvad Kro

Dementi vedr. Madkongen ApS og Dybvad Kro

23. januar 2016 - kl. 14:47 - af

Dybvad kroHvad saebyavis.dk skrev vedr. Madkongen ApS under tvangsopløsning efter begæring fra Erhversstyrelsen er rigtig nok, og det er også rigtigt, at firmaet havde adresse på Jernbanegade 10 i Dybvad, MEN det må på ingen måde forveksles med Dybvad Kro, som stadig lever i bedste velgående.

Billedet, som var lagt på avisen af Kim Wolff-Nielsen, som dengang var kok hos Madkongen ApS, kan også være lidt misvisende, idet han ikke tegnede firmaet.

Dybvad Kro, som har hjemme på adressen, kører videre som hidtil med Kim ved gryderne, så alle med bookede fester og andre arrangementer, kan være ganske rolige. Ud over fester og mad ud af huset, producerer Dybvad Kro i dag, en lang række gourmet produkter til videresalg, som derved danner grundlag for forretningen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Dementi vedr. Madkongen ApS og Dybvad Kro' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER