Fortjenstmedaljer til to medarbejdere på Danish Crown

Fortjenstmedaljer til to medarbejdere på Danish Crown

22. januar 2016 - kl. 9:50 - af

Det er ikke hver dag man oplever, at folk har været på deres arbejdsplads i så mange år som de to herrer her.

Poul Erik Jensen, også kaldet Poul Dissing, har været ansat i firmaet i 45 år og 3 mdr., han stoppede i kamafdelingen hos Danish Crown for 5 mdr. siden. ”Nu må jeg så se, om jeg skal over til dronningen og takke for medaljen”, siger han.

Thomas Nielsen, har været ansat i firmaet næsten lige så længe – 42 år, og har sammenlagt været i branchen i 52 år. Han startede ud i Løgstør som 14-årig, og sluttede i opskæringsafdelingen hos Danish Crown.

Medaljerne blev overrakt i Møllehuset, torsdag den 21. januar kl. 12, og det var fabrikschef Leif Brøndum Nielsen, der stod for overrækkelsen.
Med til arrangementet var ligeledes slagtermestre, tillidsmænd og de to jubilarers hustruer.

”Ellers gik det meget stille af, der var fra morgenstunden rundstykker og kaffe i kantinen i de to afdelinger, eller skete der ikke meget. Så det var det”, siger Poul Erik Jensen efter over 45 års tjeneste hos Danish Crown.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fortjenstmedaljer til to medarbejdere på Danish Crown' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER