Stidsholt elever tester Action kamera for Sony

Stidsholt elever tester Action kamera for Sony

21. januar 2016 - kl. 0:09 - af

Stidsholt efterskole_600x250Når eleverne fra Idrætsefterskolen Stidsholt på fredag i næste uge tager afsted på skiferie i Østrig, så er de ”bevæbnet” med den sidste nye teknologi inden for action kamera.

Dette på baggrund af et samarbejde der er kommet i stand mellem Stidsholt, den lokale fotoforretning Click i Sæby og ikke mindst Sony.

Henrik, der er indehaver hos Click, har gennem det sidste år fået flere og flere forespørgsler på action kamera, hvilket har gjort, at de nu har et stort og bredt udvalg af action kameraer i butikken i tæt samarbejde med Sony, som er en af de førende leverandører indenfor den slags udstyr.

– Jeg har altid været fascineret af mulighederne, som Sony’s action kameraer indeholder. De har formået at skabe noget, som ingen andre har, både grundet stabiliseringen men ikke mindst på grund af det genial i, at der sammen med kameraet er et ur, som man både kan styre optagelserne fra men også se live, hvad der optages.

Dette skyldes den indbyggede WIFI, der skaber intern forbindelse mellem produkterne og dermed sikre de bedste optagelser og kontinuerlig mulighed for korrektion.

Når det så er sagt, så skal der optagelser og erfaringer til for at gøre oplevelsen helt perfekt. Derfor så jeg samarbejdet mellem os, Sony og Idrætsefterskolen Stidsholt, som en mulighed for at få afprøvet tingene i virkeligheden og samtidig give de unge mennesker mulighed for at prøve den sidste nye teknologi helt tæt på. Sony var helt med på ideen, og jeg kontaktede derfor forstander Brian Andersson, vi skulle jo lige være sikre på de også synes om det, lyder det grinende fra Henrik Christensen.

Det var de heldigvis, og tirsdag ugen før afgang aflagde Kenneth fra Sony og Henrik fra Click i Sæby skolen et besøg, for at få lærerne klædt på til turen med lidt teknisk info og introduktion til de spændende Sony Action kamera.

Udover 2 lærere, havde forstander Brian Anderson også mod på det ukendte og ting som optagelsesmuligheder, stabilisering, intern WIFI, slowmotion og meget andet blev vendt.

For selvom de 4 kameraer og tilhørende ure ”bare” skal tændes og derefter er klar til optagelse, så er der derudover et utal af spændende muligheder i udstyret, som for alvor skal stå sin prøve i næste uge.

Brian Andersson fortæller: ”Jeg synes ideen er rigtig spændende, og at Sony vælger at bruge os til en sådan test af noget moderne udstyr, kunne vi bestemt ikke sige nej til. Vi vil jo gerne give eleverne mulighed for at prøve det sidste nye, og samtidig ser jeg muligheden for at skabe endnu en ting, vi kan være fælles med eleverne om på turen. Naturligvis synes jeg også det er fantastisk, hvis vi kan få en video med hjem i bedste kvalitet, der efterfølgende kan bruges i vores markedsføring og ikke mindst som et varigt minde for eleverne. Så vi glæder os meget til turen, og når vi kommer hjem, vil vi sammen med Sony og Click evaluere på oplevelsen og se, om der er andre projekter, vi kan hjælpe hinanden med”, slutter forstander Brian Andersson.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stidsholt elever tester Action kamera for Sony' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER