Nytårskur hos Aktive Kvinder er flyttet

Nytårskur hos Aktive Kvinder er flyttet

21. januar 2016 - kl. 9:22 - af

bestyrelse Aktive KvinderAktive Kvinder har flyttet afviklingen af nytårskuren fredag den 29. januar til Det Gamle Musikhus i Skolegade i Sæby.

Der var oprindelig meldt ud, at arrangementet skulle holdes på Dybvad Kro. Flytningen til Sæby betyder ingen ændringer i programmet. Maden bliver også som planlagt leveret fra Dybvad Kro. De aktive kvinder vil i høj grad selv bidrage til underholdningen, idet de opfordres til at møde op med festlige hatte. Der bliver præmier til de tre, der kommer med de mest fantasifulde hatte.

Nytårskuren byder også på underholdning af gruppen “De Småborgerlige” fra Dronninglund. Tilmeldingen slutter fredag den 22. januar.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nytårskur hos Aktive Kvinder er flyttet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER