Vinterkarrusellen i Østervrå flytter løberuter

Vinterkarrusellen i Østervrå flytter løberuter

18. januar 2016 - kl. 9:22 - af

Vinterkarrussel 003_600x250Lørdag den 23. januar over middag afvikler Østervrå-løberne første afdeling af vinterkarrusellen 2016, men i modsætning til tidligere år bliver årets løb afviklet i området omkring den selvejende institution Nr. Vesterskov.

Med stedet som base har Østervrå løberne valgt 4 løberuter fra 4 til 6 kilometer samt en gårute på cirka 6 km. Løbet afholdes i Stagsted Skov og omkring Fejborg Bakke. Landskabet ved Fejborg bakke er meget kuperet og varieret og opleves som en mosaik af skov, marker, moser, småsøer, og lyngklædte bakker. De 5 ruter veksler imellem grusveje, stier og smalle single tracks.

Løbet er et socialt løb, hvilket vil sige, at de enkelte løbegrupper følges ad eller henter hinanden, så alle kommer med hjem.

Når man har løbet en rute holdes der pause på Nr.Vesterskov, hvor bordet plejer at bugne med lækkerier, som løberne har medbragt. Løbet er gratis at deltage i og Østervrå løberne håber at se mange til årets vinterkarrusel.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vinterkarrusellen i Østervrå flytter løberuter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER