Varmvandsgymnastik i Sæby Svømmehal for gigtramte

Varmvandsgymnastik i Sæby Svømmehal for gigtramte

16. januar 2016 - kl. 9:22 - af

Svoemmebad_600x250Frederikshavn lokalgruppe, Gigtforeningen, har fået flere henvendelser om, hvor vidt det kan lade sig gøre at få noget hensyntagende undervisning i varmtvandsbassinet i Sæby Svømmehal.

Mona Petersen, der er formand for Frederikshavn lokalgruppe, Gigtforeningen, kontaktede AOF, som har fundet Susanne Kraglund, der kan undervise i netop disse problemer, og det bliver et hold, hvor der bliver taget hensyn til div. skavanker.

Der bliver i alt 10 lektioner, og de starter den 26. januar kl. 18-19.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til AOF på tlf. 7213 2301.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Varmvandsgymnastik i Sæby Svømmehal for gigtramte' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER