Slotssang på Sæbygård Slot med Trio Acapella

Slotssang på Sæbygård Slot med Trio Acapella

16. januar 2016 - kl. 9:16 - af

Kræftens Bekæmpelses lokaludvalg i Sæby indtog endnu engang Sæbygårds smukke pyntede kælder til syng sammen aften. Det er en tradition, at lokaludvalget har dette arrangement, og selv om det var blevet flyttet pga. ombygning på slottet i efteråret, så lykkedes det at få endnu en fantastisk sangaften stablet på benene.

85 deltagere nød en aften i selskab med Trio Acapella fra Sæby, bestående af de 3 dygtige Holm søskende, Karin, Conni og Leif Holm. Man fik hørt deres store sangrepertoire, og specielt denne aften havde de flere nye indøvede sange med. Deres optræden blev krydret med små sjove fortællinger, flere fællessange og det hele tilsat et overdådigt humør og stor sangglæde. Lokaludvalget kan om nogen være stolte over, at have dem som repræsentanter for Sæby.

Deltagerne blev i pausen bespist med en dejlig platte fra Menu og brød fra byens bager og lokaludvalget stod for salg af drikkevarer. I pausen solgte lokaludvalget også lotteri, med flotte gevinster sponseret af byens forretningsdrivende. Altid en publikumssucces, hvor mange kunne gå hjem med flotte præmier.

Formand Emmy Jakobsen kunne slutte aftenen af med stor tak til Trio Acapella, som endnu engang tryllebandt alle, og der var også en stor tak til byens forretninger, som altid tager godt imod Kræftens Bekæmpelse, og ikke mindst en stor tak til alle fremmødte denne råkolde aften.

Alt overskud fra denne aften går som altid ubetinget til Kræftens Bekæmpelse.

Lokaludvalgets næste arrangement er årsmødet. Det bliver annonceret, når foredragsholderen er på plads.

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Slotssang på Sæbygård Slot med Trio Acapella' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER