Slut med Cirkus Benneweis i Sæby

Slut med Cirkus Benneweis i Sæby

10. januar 2016 - kl. 7:49 - af

Cirkus_600x250Manglende gæster og dermed svigtende resultat har gjort udslaget for det hæderkronede cirkus, der hvert år gæstede cirkuspladsen på Solsbækvej i Sæby.

– Vi nød turen rundt på de danske landeveje i 2015 og er taknemmelige for den imødekommenhed, som mødte os sæsonen igennem. Herligt at så mange var enige med os i, at det var Danmarks bedste cirkusforestilling.
Vi har gjort os mange tanker om fremtiden og arbejder på et nyt og spændende koncept. Det når vi ikke at få på plads til den kommende sæson, og vi holder derfor pause i 2016, fortæller Nadia og Dawid Benneweis.

Cirkus Benneweis blev grundlagt 13. juli 1887, og præcis 100 år senere blev tvillingerne Dawid og Nadia født.

Den første forestilling bestod blot af en lille familie: Gottfried og hans kone Marie, hendes søster Josefine, der på trods af at hun både var døv og stum, spillede på lirekasse – samt broderen Alexander, som kunne slå saltomortaler.

Cirkus Benneweis vinterkvarter i Dronningmølle har været sat til salg siden efteråret 2015, så man kan jo være i tvivl om, hvor vidt en æra efter 128 år er slut.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Slut med Cirkus Benneweis i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER