Apoteket informerer om medicinsamter for kronikere

Apoteket informerer om medicinsamter for kronikere

10. januar 2016 - kl. 0:29 - af

apo1 600x250Nu kan nye kronikere få en gratis Medicinsamtale, som skal sikre, at de kommer godt i gang med deres medicin.

Alt for mange kronikere har problemer med at tage deres medicin rigtigt og får derfor ikke det optimale ud af medicinen. Derfor får alle nye kronikere fra i år mulighed for en uddybende Medicinsamtale på apoteket.

På apoteket har vi har fokus på, at medicinen skal tages på den rigtige måde og på de rigtige tidspunkter. Det handler om at få skabt nogle gode vaner, så patienten kan få hverdagen til at hænge sammen.

Samtalen er delt op i to. Første del af samtalen foregår på apoteket og anden del kan foregå på apoteket eller over telefonen. De to samtaler tager til sammen omkring 20 minutter.

Spørg på apoteket eller hos lægen
Hvis man er interesseret i en Medicinsamtale, kan man enten spørge på apoteket eller hos sin læge. Det er et tilbud til patienter, som indenfor det seneste halve år har fået ordineret ny medicin for en kronisk sygdom. Samtalen på apoteket foregår ikke i skranken som den almindelige rådgivning på apoteket, men i rolige og diskrete omgivelser.

På apoteket kan vi gøre meget med vores daglige rådgivning i skranken, men i en situation som ny kroniker, hvor der er mange nye oplysninger at forholde sig til, så er det rart med lidt ekstra ro og lidt ekstra tid. Vi håber, at mange vil tage imod tilbuddet.

Medicinsamtalerne er et nyt tilbud på alle danske apoteker og er gratis for alle nye kronikere, som får ny medicin. På apoteket kan man få en lille brochure, som fortæller merer om samtalen.

God weekend
Sæby Apotek

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Apoteket informerer om medicinsamter for kronikere' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER