Gudstjeneste i børnehøjde i Baptistkirken

Gudstjeneste i børnehøjde i Baptistkirken

9. januar 2016 - kl. 14:05 - af

Kirke_600x250I morgen søndag klokken 10.00 foregår gudstjenesten i Sæby Baptistkirke i børnehøjde. Alle  aldre er selvfølgelig velkomne, men gudstjenesten kommer til at foregå på børnenes præmisser, når der leges, synges, fortælles historier og meget andet.

Sådan fortæller Bente Højris om kommende søndags gudstjeneste, og nævner samtidig, at der tirsdag den 19. januar er NEM OG HYGGEARRANGEMENT klokken 17.00, hvor der for små penge kan købes et let måltid, og derefter er der for børnene mulighed for at lege, mens de voksne kan hygge sig over en kop kaffe. Kl. 19.00 er alle klar til at gå hjem og putte de yngste.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gudstjeneste i børnehøjde i Baptistkirken' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER