Spritbilist stak af efter færdselsuheld

Spritbilist stak af efter færdselsuheld

8. januar 2016 - kl. 13:44 - af

politi_250x600_4Natten til fredag kl. ca. 2.30 måtte politi og hunde på arbejde, da en 24-årig ung mand fra Vrå var stukket af fra et færdselsuheld, efter han var kørt ind i et hegn til en have på Solsbækvej i Sæby.

Manden blev dog hurtig opsporet af politihundene, og det viste sig, at han var påvirket af spiritus.

Bilisten blev anholdt og kom med til afhøring på politigården i Frederikshavn og til udtagelse af blodprøve.

Det kan have været det glatte føre, der fik bilisten til at køre ind i hegnet, men politiet mistænker den 24-årige for noget andet. Manden er nemlig blevet sigtet for mistanke om at være påvirket af euforiserende stoffer. Det skal en blodprøve nu vise om er rigtigt.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spritbilist stak af efter færdselsuheld' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER