Ny aftale styrker politiets it-sikkerhed

Ny aftale styrker politiets it-sikkerhed

5. januar 2016 - kl. 10:21 - af

politi_250x600_4Rigspolitiet og CSC Danmark har gennemført et forhandlingsforløb, hvor omdrejningspunktet har været it-sikkerheden i relation til de it-ydelser, som CSC Danmark leverer til Rigspolitiet. Rigspolitiet har gennemført forhandlingerne med bistand fra Kammeradvokaten, samt konsulenter med it-teknisk og it-forretningsmæssig ekspertise.

Forhandlingerne har ført frem til, at Rigspolitiet og CSC Danmark har indgået en aftale om, at it-sikkerheden på udvalgte områder styrkes, og at Rigspolitiets muligheder for at udøve kontrol med CSC Danmarks it-ydelser øges.

Som en del af aftalen er der enighed om at foretage yderligere separation af Rigspolitiets mainframe-miljø hos CSC Danmark.Den yderligere separation er et væsentligt element i forberedelsen af det udbud af systemerne, som Rigspolitiet vil gennemføre inden udløbet af den nuværende kontraktperiode.

Vi er meget tilfredse med aftalen, som indebærer, at vi i Rigspolitiet kan være betrygget i, at CSC Danmark har det rette sikkerhedsniveau på de systemer, som de driver for os”, udtaler konstitueret It-direktør i Rigspolitiet John Vestergaard.

Denne aftale, der betyder et styrket samarbejde vedr. IT-sikkerhed fremover, bekræfter det gode samarbejde mellem Rigspolitiet og CSC”, udtaler Industry Director and General Manager, Public Sector i CSC Danmark Jette Aagaard Madsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny aftale styrker politiets it-sikkerhed' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER