Penge til Erik Schack og Nick Vejle

Penge til Erik Schack og Nick Vejle

30. december 2015 - kl. 17:00 - af

Erik Schack ulykkeSygeplejerskestuderende Louise Larsen fra Frederikshavn har taget initiativ til at samle penge ind til Erik Schack og Nick Vejle, der har fået varige men efter en dobbelt dødsulykke sidste år på havnen i Strandby. Indsamlingen startede den 20. november og sluttede den 7. december.

Erik Schack var den først Falck-redder, der nåede frem til fiskekutteren, her indåndede han svovlbrintedampe – og fik efterfølgende tre blodpropper i hjernen.

Nick Vejle arbejdede på havnen og var også blandt de første, der gik ombord på den fiskekutter, hvor to mænd omkom netop som følge af giftige dampe. Nick Vejle pådrog sig en hjerneskade.

I dag mødtes Louise med de to, da indsamlingen skulle gøres op. Det skete i banken kl. 12, og der var blevet indsamlet 43.698 kr., hvilket betyder, at de hver især modtog en check på 21.849 kr..

”Jeg tror ikke, der er nogen, der aner, hvor meget det her betyder for Nick og mig. Vi skal kæmpe hver eneste dag for at få tingene til at hænge sammen”, siger Erik Schack til TV2 Nord efter at have modtaget checken.

”De er ladt i stikken. Det er en alvorlig sag, og nogle alvorlige ulykker de har været igennem, det er skrækkeligt nok i sig selv, og så oven i får de slet ikke den hjælp eller det økonomiske fundament, de har brug for”, fortalte Louise Larsen i november om baggrunden for, hvorfor hun sammen med sin søster og sin kæreste satte gang i indsamling, via hjemmesiden caremaker.dk.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Penge til Erik Schack og Nick Vejle' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER