Gratis retshjælp i Ældre Sagen i Sæby

Gratis retshjælp i Ældre Sagen i Sæby

29. december 2015 - kl. 11:40 - af

Ældre Sagen i Sæby er på banen med et nyt tilbud til sine medlemmer. I samarbejde med Advokatfirmaet HjulmandKaptain tilbydes nu alle medlemmer gratis retshjælp fra 2016.

Den første tirsdag i hver måned vil der fra kl. 12.45 – 13.45 være en advokat til stede i Ældre Sagens lokaler i Krystalcafeen på Krystaltorvet i Sæby. Der er premiere på ordningen tirsdag den 5. januar 2016. Her bliver der mulighed for at tale med en advokat om et konkret problem.

”Der gælder ingen specielle begrænsninger vedrørende de typer af sager og spørgsmål, som man kan få råd om. Advokaten vil således også kunne komme med et råd om, hvad man bør foretage sig i en konkret sag. Og advokaten vil kunne fortælle, om der er så meget kød på en sag, at man bør søge egentlig advokatbistand”, fortæller advokat Helle Mørch Sørensen fra Advokatfirmaet HjulmandKaptain.

Der ydes mundtligt rådgivning. Det betyder, at man ikke kan få hjælp til at udfærdige dokumenter, men man kan derimod få et råd om, hvorvidt man bør få oprettet bestemte dokumenter, f. eks. et testamente, en lejekontrakt eller andet.

Man kan møde anonymt, hvis man ønsker det. Man skal ikke tilmelde sig på forhånd, men blot møde op i retshjælpens åbningstid.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gratis retshjælp i Ældre Sagen i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER