Vil du være Sejl sikkert ambassadør

Vil du være Sejl sikkert ambassadør

28. december 2015 - kl. 0:04 - af

Lige nu søger vi sejl Sikkert-ambassadører, der på frivillig basis vil være med til at sætte fokus på sikkerheden på havet og i havnen. Personer, der næres af den friske luft og fritiden på vandet, og som vil engagere sig i at udbrede kendskabet til de fem sejlråd, bl.a. ved at sætte sikkerhed på dagsordenen i den lokale klub eller havn. Hvis du kan se dig selv i dette, er du formentlig den oplagte ambassadør i din klub eller på din havn.

Sejl Sikkert-ambassadørens opgaver

Melder du dig som ambassadør, vil du helt konkret få følgende opgaver:

⇒ Du bliver kontaktperson for indsatsen i dit lokalmiljø. Du vil fx modtage plakater og andet materiale til at hænge op eller dele ud på din havn eller i din klub.

⇒ Du bliver inviteret til at deltage i vores arrangementer for ambassadører i hele landet, hvor du bliver opdateret på det nyeste inden for sikkerhed på havet. Samtidig får du mulighed for at være en del af et netværk med de øvrige ambassadører.

⇒ Du bliver inddraget i udviklingen af ambassadør-rollen, da du i høj grad selv med til at bestemme, hvad du vil sætte i værk som ambassadør.

Du bestemmer selv, om du vil stable arrangementer på benene eller blot stiller viden om sikkerhed til rådighed ved at dele kampagnens materialer ud. Du skal ikke være bange for at løbe tør for ideer. Vi stiller et idékatalog til rådighed, og du vil modtage nyhedsbreve, hvor vi formidler andre ambassadørers erfaringer og initiativer.

Derudover har Sejl Sikkert-indsatsen et antal sikkerhedsinstruktører tilknyttet, og som ambassadør kan du invitere dem til at gennemføre foredrag og demonstrationer i din klub eller din havn.

Startpakke og sejludstyr til dig

Melder du dig som ambassadør, får du tilsendt en startpakke med materialer til uddeling og ophængning i din klub eller i din havn. Det er plakater, flyers med konkurrencer, klistermær-ker og artikel til brug i dit klubblad, hvis I har sådan et. Der vil også være lækkert sejludstyr til dig og et idékatalog med inspiration til din indsats. Og så vil du blive en del af vores ambassadør-netværk, hvor du får mulighed for at møde andre ambassadører til faglige arrangementer og idéudveksling.

Hvis du har spørgsmål, eller hvis du vil høre mere, kan du også ringe til Søsportens Sikkerhedsråd på telefon 72 19 62 12.

Ingen skal drukne i Danmark. Alle skal sejle sikkert.

Netværksmøde for ambassadører

I marts 2016 holder Søsportens Sikkerhedsråd netværksmøde for Sejl Sikkert-ambassadørerne. Mødet vil både indeholde oplæg om forebyggelse af ulykker på havet, uddannelse og praktiske øvelser i sikkerhedstjek og inspiration til ambassadørrollen.

Mødet holdes fem gange i forskellige landsdele. Du skal altså kun deltage en gang og kan vælge det mødested, der er tættest på dig. Møderne er fra 10-16 og ligger alle en lørdag eller søndag i marts.

Tilmeld dig, ved at udfylde formularen på dette link!

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vil du være Sejl sikkert ambassadør' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER