”TV 2 på Tour” cykler udenom Sæby i 2016

”TV 2 på Tour” cykler udenom Sæby i 2016

26. december 2015 - kl. 7:53 - af

TV2 d copyI 2016 rykker TV 2’s Tour-studie med rundt i sommerlandet, og ’TV 2 på Tour’ afsluttes i København, der går efter en Tour de France-start i 2019 eller 2020.

TV 2 udvider nu sommereventen ’TV 2 på Tour’, der i løbet af de seneste år er vokset bl.a. med en fordobling af starterne til de cykelløb, der afholdes i de danske byer, samtidig med at Tour de France sendes på TV 2. Som noget nyt rykker TV 2 i 2016 Tour-studiet med ud i sommerlandet, hvor TV 2s mobile Tour de France-studie kommer forbi 11 danske byer.

”Vi har i flere år haft byerne med live i vores Tour-udsendelser, men nu rykker vi selve Tour de France-studiet ud i sommerlandet og sender det hele derfra. Det gør vi for at rykke endnu tættere på danskerne, fordi vi gerne vil give dem gode oplevelser både på tv og ude i virkeligheden – i alle hjørner af landet, og fordi vi ved, at det giver Tour-udsendelserne en helt særlig puls, at de produceres ude blandt de danske cykelfans”, siger John Jäger, chefredaktør TV 2 SPORT.

Starter i Aarhus og slutter i København
’TV 2 på Tour’ starter i Aarhus den 2.-3. juli og slutter i København den 22.-24. juli. Undervejs kommer eventen bl.a. forbi Øster Hurup (den 4.-5. juli), Harboøre (den 6.-7. juli), Juelsminde (den 10.-11. juli), Give (den 12.-13. juli), Varde (den 16.-17. juli), Bogense (den 18.-19. juli) og Marielyst (den 20.-21. juli).

For København er deltagelsen i ’TV 2 på Tour’ et vigtigt skridt på vejen mod en kommende Tour-start i 2019 eller 2020.

Hvad årsagen til fravalget af Sæby er vides ikke, men det ærgre Sæby Handelsstandsforenings aktivitetschef, der så arrangementet som endnu en event som samlede byen og trak turister til.

Sæby Handelsstandsforening vil nu gå på jagt efter en anden event, således der stadig kan blive masser at komme til Sæby efter sidst i juli måned.

”Sidste år var vejret forfærdeligt, regn, regn og atter regn ødelagde store dele af arrangementet, men jeg kan ikke forestille mig, at det er årsagen til fravalget, siger Henrik Christensen fra Sæby Handelsstandsforening.

”TV 2 på Tour vokser år for år, og er efterhånden blevet én af vores helt store events. Jeg er sikker på, at vi kan samle endnu flere danskere, når vi nu rykker Tour-studiet med ud blandt de mange cykelentusiaster, der hvert år kigger forbi til cykelløb, underholdning, inspiration og sommerhygge, og når vi samtidig også kommer forbi Danmarks to største byer på ruten. TV 2 på Tour er blevet en fast og vigtig del af TV 2s aktiviteter omkring Tour de France, og vi mærker en stigende interesse for eventen både fra byerne og fra vores kommercielle partnere”, siger Jacob Fischer-Nielsen, chef for TV 2 Kommercielle Partnerskaber.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '”TV 2 på Tour” cykler udenom Sæby i 2016' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER