Nytårsaftens-gudstjeneste i Lyngså kirke

Nytårsaftens-gudstjeneste i Lyngså kirke

25. december 2015 - kl. 0:06 - af

PICT0089 copyTankerne samles denne aften under bøn.

Ved nytårstide er der rigtig mange tanker, der skal behandles, i den enkeltes sind. Det kan være tanker fra før i tiden. Det kan være tanker om fremtiden, samt tanker som presser sig på, lige i det øjeblik hvor man end er og befinder sig. Ofte kan man føle sig beklemt over tidens uvished, og alle disse tanker, kan man stille og roligt under bøn og salmesang behandle, mens man sidder i Lyngså kirke nytårsaften.

Der er her tale om en midnats-gudstjeneste, der starter 23.30, og denne aften, kan man også bestille kirkebilen, der kører en hjemmefra til kirken og tilbage igen.

Efter nytåret er passeret, serveres der nytårssuppe i Lyngså kirkehus.

På grund af der arrangeres midnats-gudstjeneste, er gudstjenesten nytårsdag 1. januar sløjfet.

Tekst og foto Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nytårsaftens-gudstjeneste i Lyngså kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER