Salg af Præstbro Ældrecenter<br>…

Salg af Præstbro Ældrecenter

23. december 2015 - kl. 0:09 - af

byraadet_logo_600x250Byrådet skulle på rådets seneste møde tage stilling til eventuelt salg af det tidligere Præstbro Ældrecenter, der i ca. et halvt år har været udbudt til salg til en mindstepris på 750.000 kr. Men kommunen har ikke modtaget købstilbud.

Derfor har ejendommen været udbudt uden mindstepris. Ved fristens udløb var der indkommet et enkelt købstilbud fra Michael Christoffersen på 10.000 kr. med henblik på at omdanne Præstbro Ældrecenter til ”Voer & Albæk ferie & kulturhus”. Ifølge projektbeskrivelsen er det ildsjæle og privat aktør, der skal drive stedet i fællesskab.

Det overordnede formål for stedet er at få et aktivt kulturhus, hvor ildsjælene og borgerne tager ansvar for kulturhuset, at fremme turismen i området med overnatningsmuligheder i 5 handicapvenlige værelser med tekøkken og bad, at forskønne Præstbro ved en pallette af kulturelle muligheder, at have en mulighed for et åbent sted for alle samt at skabe 5 lejligheder til fast udlejning. Ifølge tilbudsgivers uddybende beskrivelse ønskes ejendommen benyttet til udlejning af lejligheder, udlejning til feriegæster, kursister og turister, afholdelse af forskellige arrangementer som f.eks. foredrag, dans, fest, banko, vinsmagning. Endvidere udlejning til forskellige erhverv som frisør, massør, fodklinik, alternativ behandling, læge- /sygeplejerskepraksis, små butikker som f.eks. blomsterhandel, billedsalg og kunst.

Byrådet godkendte salget.

Hvis man ønsker at læse mere detaljeret om salget og beskrivelsen af projektet, kan dette link benyttes:

http://frederikshavn.dk/meetings/Frederikshavn%20Byr%C3%A5d%20%28%C3%85ben%29/2015/16-12-2015/Dagsorden%20%28%C3%85ben%29/Referat%20med%20bilag.pdf

og derefter scrolle til siderne 35-36 samt siderne 237-253

Tekst af Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Salg af Præstbro Ældrecenter
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER