Rasmus Østergaard fra Sæby blev årets sidste prismodtager

Rasmus Østergaard fra Sæby blev årets sidste prismodtager

19. december 2015 - kl. 0:09 - af

Trivselsgruppens repræsentanter Steen Heftholm og Lilly Pedersen kom på uanmeldt besøg midt i et projektmøde for Udvikling og Erhverv. Årsagen var, at der var en stor trivselsskaber blandt mødedeltagerne.

Ajj den havde jeg ikke lige set komme, udbrød en glad og rørt Rasmus Østergaard da han blev udnævnt til december måneds prismodtager og fik overrakt december måneds trivselspris et certifikat og en bamse.

Rasmus var indstillet af alle sine kollegaer fra Udvikling og Erhverv i Frederikshavn Kommune, med denne begrundelse:

Rasmus er en fantastisk kollega og han er det mest hjælpsomme der findes. Uanset om det er stort eller småt så er Rasmus klar med en hjælpende hånd og det er både det tekniske, men også hvis der skal slæbes et bord eller andet praktisk. Rasmus har den filosofi at glasset altid er halvt fyldt. Han er positiv, konstruktiv og hans humor er svær at beskrive, men der er aldrig kedeligt hvor Rasmus er.

Han er sjov –og ”grov” på den fede måde, men han er også empatisk og en god ven der er god til at lytte hvis nogen har brug for det.

Rasmus blev således den sidste prismodtager i 2015, men vi kan med stor glæde fortælle, at der allerede er mange kandidater til 2016. Så også 2016 har vi en masse fantastiske kollegaer vi kan fortælle om, og det er vi altså bare stolte af, slutter Steen Heftholm og Lilly Pedersen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rasmus Østergaard fra Sæby blev årets sidste prismodtager' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER