Herreløse cykler fjernes hvis båndet ikke brydes

Herreløse cykler fjernes hvis båndet ikke brydes

17. december 2015 - kl. 0:52 - af

Herreløse cykler copyHerreløse cykler på Sæby Busterminal og ved busstoppestedet E45 v/ Nyholmstrand i Frederikshavn fjernes, hvis ikke ejermanden bryder det påførte bånd inden d. 1/2 2016.

Park og Vej i Frederikshavn Kommune vil have ryddet op i alle de cykler, som ligger og frister en herreløs skæbne på Sæby Busterminal og ved busstoppestedet på hjørnet af Thodesvej og E45 i Frederikshavn. Formålet er at få fjernet gamle ødelagte cykler og cykler der er blevet efterladt af sin ejermand.

Det kan umiddelbart være svært at se, hvornår en cykel er herreløs eller ej og det er her en stak gule bånd kommer ind i billedet. Alle cykler mærkes med et gult bånd med beskeden om, at cyklen vil blive fjernet, hvis ikke man bryder båndet inden d. 1/2 2016. Herefter kommer politiet og indsamler de cykler, som stadig har det gule bånd påført. Cyklerne opbevares hos politiets hittegodskontor i en rum tid, inden de ryger til skrot eller sælges ved auktion.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Herreløse cykler fjernes hvis båndet ikke brydes' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER