Reverenter talt: <br>En lort!

Reverenter talt:
En lort!

15. december 2015 - kl. 9:39 - af

IMG_2284 copyPå Strandpromenaden udspillede sig i den forgangne weekend denne lille oplevelse!

I kanten af flisebelægningen havde en hund besørget sin nødtørft: en lort! – reverenter talt!

Der kunne den så have vist sig at blive ”til glæde” for mange, som var ude at nyde en ellers lækker vandring langs med et dybblåt Kattegat, hvis ikke det lige var for – ja, man fristes næsten til at sige ”en vittig hund” – som for at advare havde plantet det nydeligste lille Danneborgsflag oven i lorten, så man da heldigvis fik øje på den.

Om lort og flag fortsat er der, melder historien ikke noget om.

Tekst af Per Rye

IMG_2284

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Reverenter talt:
En lort!'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER