Hele Agersted til julebazar på Friskolen

Hele Agersted til julebazar på Friskolen

14. december 2015 - kl. 9:03 - af

IMG_2152I weekenden holdt Agersted Friskole, Børnehave og SFO en stor julebazar, hvor alle børn, forældre, bedsteforældre samt resten af Agersted by var inviteret. Det blev en rigtig hyggelig dag, med boder, skuespil, Luciaoptog, julelækkerier, julekonkurrence og mange andre juleaktiviteter for både store og små.

Agersted Friskole slog dørene op i den nu lukkede Agersted Skoles lokaler i august i år. Og siden er det ikke gået stille for sig. Den “lille” landsbyskole har nu pænt over 80 elever i skoledelen samt rigtig god opbakning til SFO og i fribørnehaven. Det tegner altså lovende for friskolen. Men det har også kostet kræfter at nå hertil. Hele byen har stået sammen om at stable skolen på benene, som en lokal landsbyskole, men også som en skole, der har et unikt pædagogisk tilbud – det handler om fællesskab, om at give plads til hvert barn og om at skabe en skole, der virkelig vil gøre en positiv forskel i børnenes liv.

Ideen om at holde en julebazar udsprang af lærernes og bestyrelsens ønske om at skabe nye traditioner i den nye friskole. Og hvilken årstid er bedre til traditioner end juletiden? Der var stort fremmøde til julebazaren. De mange boder trak gæster til, og disse kunne hygge sig med at lave juledekorationer, juleklipperier eller handle i boderne med julelækkerier, kreativt håndarbejde og brugskunst. Børnene havde selv bidraget med bl.a. små juletræer og småkager.

Støtteforeningen for Agersted Friskole sørgede for salg af varme lækkerier: æbleskiver, gløgg, kaffe mm., men de to store trækplastre var det flotte Luciaoptog rundt på skolen og juleskuespillet, som fyldte skolens gymnastiksal med tilhørere. Selv julemanden kiggede forbi. Mon ikke, der er skabt en ny tradition på Agersted Friskole?

IMG_2128 IMG_2180 IMG_2173

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hele Agersted til julebazar på Friskolen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER