Sognepræst fylder år juleaften<br>…

Sognepræst fylder år juleaften

12. december 2015 - kl. 0:08 - af

Helge_600x250Rent gavemæssigt må det være dejligt at få dobbelt op juleaften, men for sognepræst Helge Morre Pedersen i Albæk er det lidt uheldigt – i hvert fald rent festmæssigt, at han er født 24. december. Han kom til verden for 60 år siden i 1955 i Kølkær sogn i Ringkøbing Amt.

1982 blev Helge Morre Pedersen ansat ved Albæk sogn som sognepræst ved Albæk og Lyngså kirker, og 2010 som arresthuspræst i Frederikshavn arresthus.

24. december 2015 bliver en travl dag for sognepræsten. Ud over at skulle fejre privat fødselsdag og jul sammen med familien, skal fangerne i Frederikshavn arresthus også mærke, det er jul. Det sker om formiddagen 10.00, og for menighederne i kirkesognet fejres julen i Lyngså kirke 14.30 og 16.00 i Albæk kirke.

Åbent hus 23. december
– Ganske upraktisk har jeg fødselsdag 24. december, skriver sognepræsten i Albæk-Lyngså Kirkeblad. Men det er der råd for. Sognepræsten inviterer alle til et traktement i Lyngså kirkehus onsdag 23. december med start 19.00.

Tekst og foto Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sognepræst fylder år juleaften
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER