Turismestrategi forelægges Byrådet…

Turismestrategi forelægges Byrådet…

11. december 2015 - kl. 16:20 - af

byraadet_logo_600x250Turisthus Nord har udarbejdet ”Turismestrategi 2020”, som forelægges Byrådet på dets næste møde den 16. december.

Formålet med strategien er at styrke turismen i de 3 større destinationsområder – Skagen, Frederikshavn og Sæby med henblik på at skabe vækst. Strategien er udformet og udarbejdet som en konsensusskabende strategi med fokus på hele kommunen samt med fokus på det helt særlige dna, som de enkelte lokaliteter besidder.

Selve strategien har 5 indsatsområder som omdrejnings punkt, nemlig marketing, PR og branding, fremtidens turistservice, stærke destinationer, flere gæster og øget salg samt erhvervs- og mødeturisme. De 5 fokusområder er alle udvalgt på baggrund af dialog med erhvervet samt drøftelser og prioriteringer med Turisthus Nords bestyrelse. Indsatsområdernes fokus er også valgt, hvor dette forventes at ville skabe værdi og forretningsmuligheder for turismeerhvervet og Frederikshavn Kommune som helhed.

Fælles for de 5 fokusområder er, at Turisthus Nord vil engagere sin indsats i projekter, som har politisk, erhvervsmæssig og strategisk prioritet for de 3 destinationsområder Skagen, Frederikshavn og Sæby.

Det er meningen, at strategien skal være med til at sætte retning, og dna-et skal identificeres og have fokus i forhold til de 3 destinationsområder.

Turisthus Nord bemærker, at der i udarbejdelsen af strategien er hentet inspiration i Potentialeplan for Skagen, kvalitetsanalyser fra Center for Kystturisme i forhold til de strategiske indsatser. Der er endvidere også taget afsæt i Regeringens målsætninger og initiativer i Vækstplan for dansk turisme, Vestkystpartnerskabet, VisitNordjylland samt VisitDenmark.

Kommunaldirektøren indstiller forud for byrådsmødet, at Byrådet tager Turismestrategi 2020 til orientering.

Tekst af Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Turismestrategi forelægges Byrådet...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER