Ungt par nye ejere på Hotelpension Aahøj

Ungt par nye ejere på Hotelpension Aahøj

9. december 2015 - kl. 11:18 - af

Aahøj_600x250Efter i et stykke tid at have ønsket at trække sig tilbage til pensionisttilværelsen, har Inge og Klaus Rödel nu endelig fundet de rette ejere til at overtage deres livsværk, Hotelpension Aahøj. Camilla Kanstrup har sammen med sin far, entreprenør Hans Erik Kanstrup, købt hotellet for at drive det lille, charmerende hotel videre i den ånd, som Inge og Klaus Rödel har formået at skabe omkring stedet.

Camilla Kanstrup, som kommer fra Sæby, vendte i juli hjem til Sæby med hele familien efter 10 år i Aarhus og 3 år i København som operations-og opvågningssygeplejerske.

At drive et idyllisk, kvalitetspræget hotel midt i Sæby ned til Sæby Å med en have, der indbyder til ro og fordybelse, er Camillas drøm, som nu går i opfyldelse.

Godt støttet af sin far, som kommer til at stå for renoveringen af stedet efter overtagelsen 1. februar, har hun masser af gode idéer til, hvordan stedet kan udvikle sig fremover uden at gå på kompromis med kvaliteten og den oplevelse, som hotellets mange stamkunder sætter så stor pris på. Hendes mands job bliver – ved siden af sit fuldtidsarbejde som ambulancereder – at vedligeholde den smukke have, som er en vigtig del af stedets attraktion.

Camilla Kanstrup glæder sig samtidig til at flytte ind i den private afdeling af huset med familien, som foruden hendes mand, Casper Lerkilde, 32 år, omfatter døtrene Anna på 4 år og Carmen på 2:

-Vi er utroligt glade for at være tilbage i Sæby midt i vores netværk af familie og venner og med naturen, åen, stranden og skoven som nabo. Det er en stor tilfredsstillelse at kunne tilbyde vores børn en tryg opvækst i et mindre samfund, fortæller Camilla Kanstrup.

-Det har længe været en stor drøm at drive en hotelpension, så da jeg denne sommer flyttede til Sæby og Aahøj var til salg, var det ikke svært at beslutte sig for at tage springet fra at have været sygeplejerske til at blive selvstændig erhvervsdrivende. For jeg kan simpelthen ikke forestille mig et skønnere sted, fortæller den ivrige og smilende unge hotelejer, som uden tvivl bliver en populær vært på stedet:

– Hotelpension Aahøj skal være selve inkarnationen af det gode liv for vores gæster. Med det personlige værtsskab vil vi kunne tilbyde gæsterne ro, kvalitet og fordybelse i idylliske og eksklusive rammer, hvor der bare er tid til at være.

Uafhængighed, frihed og personlig udfordring er ’drivet’ for Camilla Kanstrup, der efter mange år som sygeplejerske desuden er nået til et punkt, hvor hun har svært ved at identificere sig med et job, hvor man hver dag bliver presset til at gå på kompromis med kvaliteten.

Camillas interesser er foruden den nære kontakt med venner og familie i øvrigt løb, yoga, indretning og madlavning – og mon ikke hun får god brug for både at udfolde sit omsorgs-gen og sine interesser i sit nye virke, når gæsterne for alvor strømmer til? Hendes mand Casper, som også er løber, guitarist og lystfisker, glæder sig over løberuterne i skoven og langs havet, samt de mange muligheder for at fiske i både å og hav i Sæby.

-Vi tror på, at vi kan formidle vores egen begejstring til såvel stamgæster som nye gæster, så vi kan udvide sæsonen betydeligt i samarbejde med Turisthus Nord, som har bakket os op fra starten, slutter den nybagte hotelvært, Camilla Kanstrup.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ungt par nye ejere på Hotelpension Aahøj' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER