Nye hold for hjertemotion i det nye år

Nye hold for hjertemotion i det nye år

8. december 2015 - kl. 0:26 - af

600x250 BenefitHvis man ønsker at gøre noget godt for sit hjerte og samtidig forbedre sin sundhed og sin livskvalitet, er der rig mulighed for dette hver mandag eftermiddag i det nye år.

Hjerteforeningen i Sæby fortsætter nemlig det igangværende samarbejde med BeneFiT Sæby Fysioterapi om at lave hjerterigtig motion i trygge rammer sammen med andre hjertepatienter.

Som udgangspunkt er motionsholdet lagt an på rehabiliteringsforløb efter en hjerteoperation, men deltagere med andre hjertesygdomme, forhøjet blodtryk og forhøjet kolesterol vil i høj grad kunne drage nytte af denne særligt tilrettelagte motion. Og naturligvis er ægtefæller/ledsagere (med eller uden hjerteproblemer) også særdeles velkomne til at deltage.

Motionen finder sted i den gamle postbygning på Stationspladsen i Sæby hver mandag i tidsrummet kl. 16-17,15 – første gang den 11. januar og i alt 16 gange i foråret. Der påregnes startet nye hold i efteråret 2016, og man kan tilmelde sig på tlf. 25271204 eller via e-mail: merethegaardbo@gmail.com efter ”først-til-mølle”-princippet.

Hjerteforeningen i Sæby repræsenterer Hjerteforeningen i lokalområderne Sæby, Østervrå, Dybvad og Voerså/Præstbro og bidrager til landsdækkende arbejde med oplysning, forebyggelse og patientstøtte.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nye hold for hjertemotion i det nye år' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER