Anni Gamborg kommer til Sæby på torsdag

Anni Gamborg kommer til Sæby på torsdag

2. december 2015 - kl. 8:34 - af

Portræt med Hønefuld copyTorsdag den 3. december til Tov’li torsdag kommer Anni Gamborg til release party på sine produkter i butik Frigga, Vestergade i Sæby. Hun vil være i butikken fra kl. 17-21.

Anni er journalist, radiovært, skriver teaterstykker, bøger osv. men med hendes leg med ord, kreerer hun en masse spændende billeder/motiver, som er oplagt til refleksion. Skal man give en meget personlig eller sjov gave, kan man bruge Annis noder til at gøre gaven helt unik.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Anni Gamborg kommer til Sæby på torsdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER