Skal du i år være alene Juleaften?

Skal du i år være alene Juleaften?

1. december 2015 - kl. 16:28 - af

Juleaften, bestForeningen bag juleaftens arrangement spreder i disse dage det glade budskab om Juleaftensfest på Hotel Viking, hvor alle borgere, fortrinsvis fra Sæby gl. Kommune, inviteres til at deltage.

Tovholderen bag festen, Henning Christensen, oplyser at det nu er 5. år i træk, at han er med til at arrangere juleaften, for de der ellers skulle være alene juleaften, og som her har muligheden for at festligholde højtiden i samvær med andre.

”Der lægges op til en god traditionel dansk juleaften, hvor pakken består af and og flæskesteg, ris á la mande (m/ mandelgave), konfekt, kringle og kaffe, juleevangeliet, dans om træet, sange, julehistorier fra da farfar var ung og sidst men ikke mindst gaver til alle. Vi har i år været så heldige at få Børge Rytter til at underholde med at spille nogle af julens melodier på sin sav. Der bliver således lagt op til at både krop og sjæl kan blive mættet i løbet at en forhåbentlig dejlig aften. Vi sørger for rammerne, men det er jo som bekendt deltagerne, der skaber festen”, siger Henning Christensen.

”Vi håber og forventer, at der kommer mindst lige så mange som tidligere år, hvor deltagerantallet var på 60-70 personer.

Takket være fine betingelser på Hotel Viking og donationer fra Roblon Fonden, Kalhøj, Lions Club Sæby, Røde Kors Genbrugsbutik, Spar Nord Bank, Nordjyske Bank, Danske Bank, Sparekassen Vendsyssel, kan hele arrangementet tilbydes gratis, hvilket vi er meget taknemmelige og ydmyge overfor”, slutter Henning Christensen.

Hvis du ønsker at deltage, skal du blot inden den 22. december, lægge en tilmeldingsseddel i postkassen ved Røde Kors butikken på Krystaltorvet i Sæby eller tilmelde dig på tlf. 2073 4018.

2 kommentarer til “Skal du i år være alene Juleaften?” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Skal du i år være alene Juleaften?”

  • skal man bo i sæby for deltage festen alene juleaften hos jer, jeg er blevet enke her sidst i aug, og har ingen holde juleaften , bor i Dorf.

  • Henning Christensen

    prøv at ringe t/Henning Christensen 20734018

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skal du i år være alene Juleaften?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER