Sæbynit bliver på posten i Dansk Firmaidrætsforbund

Sæbynit bliver på posten i Dansk Firmaidrætsforbund

30. november 2015 - kl. 9:32 - af

481cf4_Helle_ubesk_ret copyTo kvinder fra det nordligste Jylland er genvalgt på repræsentantskabsmødet den 28. november 2015 til den centrale ledelse i Danmarks tredjestørste idrætsorganisation, Dansk Firmaidrætsforbund. Læs om Helle Friis Kristiansen fra Sæby og Marianne Juul Rasmussen fra Frederikshavn.

Helle Friis Kristiansen og Marianne Rasmussen arbejder for idrætten både lokalt og nationalt.

Helle Friis Kristiansen er genvalgt for en periode på fire år til Dansk Firmaidrætsforbunds øverste politiske ledelse Styrelsen.

”Jeg ser frem til at foreninger og forbund i fællesskab får sat et øget fokus på firmaidrætten i Danmark og ikke mindst vores strategiske arbejde med indsatser og mål med Strategi 2018, som blev vedtaget på repræsentantskabsmødet. Samtidig håber jeg, at vi kan styrke indsatsen over for de danske kommuner.”

Helle Friis Kristiansen er udviklingskonsulent i Hjørring Kommune med fokus på samarbejdet mellem bl.a. foreninger, frivillige og borgere. Hun var formand for Firmaidræt Sæby fra 2004 til 2012, hvor hun overlod posten til den nuværende formand Birgitte Vallin. Helle Friis startede sit frivillige virke som ungdomstræner i håndbold, og håndbolden har hun holdt ved indtil sidste år.

Helle Friis Kristiansen er medlem af repræsentantskabet på Idrætsskolerne Ikast og Vejle Idrætshøjskole og Idrætsefterskole og desuden suppleant i bestyrelsen på Nordjyllands Idrætshøjskole.

Helle Friis Kristiansen bor i Sæby sammen med sin mand og har to døtre.

Kender foreningslivet
Marianne Juul Rasmussen fortsætter på posten som formand for Foreningsudvalget – en post hun blev valgt til i 2013 for første gang. Her skal hun sikre udviklingen af nye idrætsaktiviteter og hjælpe foreningerne med ideer til rekruttering af frivillige til foreningerne.

Som daglig leder af FFKcentret kender hun alt til hverdagen for en firmaidrætsforening, hvor medlemmerne skal have gode idrætstilbud. Lige nu har foreningen stor succes med crossfit.

Hun startede i badmintonudvalget i Frederikshavns Firmaidræts Klub i 1983 og har også været engageret i de lokale firmaidrætsforeninger i Skive og Sæby.

Marianna Juul Rasmussen er i gang med at færdiggøre sin uddannelse i Sport Management.

Dansk Firmaidrætsforbund har mere end 370.000 medlemmer organiseret i 80 lokale foreninger samt en række brancheforbund.

Også to aalborggensere og en morsingbo har bidt sig fast i stolene i Dansk Firmaidrætsforbund.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæbynit bliver på posten i Dansk Firmaidrætsforbund' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER