Stensnæsskolen inviterede børnene til dekorationsdag

Stensnæsskolen inviterede børnene til dekorationsdag

28. november 2015 - kl. 7:25 - af

IMG_9137 copyFredag 27. november afholdt Stensnæsskolen i Voerså klippe- og klistredag for børnene.

Julen nærmer sig, og det kunne ses på børnenes iver efter at få bygget en dekoration med kalenderlys. Personalet i SFO havde sørget for alt i grønt og ler til dekorationerne samt masser af papir i mange forskellige farver til klipperiet. Det eneste børnene eller deres forældre skulle sørge for var at medbringe lys og bånd samt noget til at bygge dekorationerne i eller sætte dem på.

Børnene gik op i det med liv og sjæl. Det samme kan man sige om forældre, bedsteforældre og søskende, der var mindst lige så aktive. De ældre fik også tid til at både bygge og klistre samt at få en snak med bekendte, som også var mødt op.

Bygning af dekorationer skete i skolens gymnastiksal, mens klipperiet foregik i SFOs lokaler. På disken i SFO lokalerne var der kaffe, saftevand og pebernødder, der var med til at sprede hygge om en snarlig kommende december.

Tekst og foto(s) Cille Strøm

IMG_9138 copy IMG_9139 copy IMG_9140 copy IMG_9141 copy IMG_9131 IMG_9132 copy IMG_9133 copy IMG_9135 copy IMG_9136 copy

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stensnæsskolen inviterede børnene til dekorationsdag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER