Mads mangler sin pakke fra hr. & fru B.

Mads mangler sin pakke fra hr. & fru B.

28. november 2015 - kl. 17:03 - af

Efterlysning_600x250”Jeg var til Open by Night i Sæby i går, fredag, omkring kl. 13 til 17 og har tabte en pose med en gave fra butikken hr & fru B. Jeg opdagede det først, da jeg kom over til min bil, som stod parkeret på P-pladsen bag Torvet.

Inden da havde jeg været i Bog og Ide, på Torvet og i Sportigan, så hvis nogen har fundet den eller høre noget, må I meget gerne kontakte mig på tlf. 2630 1237”, siger Mads Hansen, som fortæller, at det var en lille pakke, der var pakket ind i koglepapir og lå i den org. pose fra hr. & fru B.

En kommentar til “Mads mangler sin pakke fra hr. & fru B.” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Mads mangler sin pakke fra hr. & fru B.”

  • Alice Nicolajsen

    Efterlysning.

    Hvem mangler en ørestik med perle?? Fundet på Manegens dametoilet fredag eftermiddag 27/11.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mads mangler sin pakke fra hr. & fru B.' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER