Juleafslutning i kirkemusik-legestuen…

Juleafslutning i kirkemusik-legestuen…

26. november 2015 - kl. 12:16 - af

Lyngsaa kirkehus_600x250To gange i løbet af efteråret har Albæk-Lyngså sogn afholdt kirke-musikalsk legestue i Lyngså kirkehus, for de allermindste, der er fra 0 – 2 år. Tredje gang er torsdag 10. december. Her samles alle i Lyngså kirke 09.45, og bagefter fortsættes i kirkehuset. Deltagerne er, ud over de mindste, deres forældre, bedsteforældre og dagplejere. Hjemmegående forældre er også velkomne.

Programmet har de første to gange været salmer og almindelige sange og lege både med og uden instrumenter og rekvisitter. Deltagerne er i øvrigt også selv velkomne til at medbringe instrumenter.

Musikpædagog Hanne Møller styrer løjerne, og hun er vant til at arbejde med små børn og forskelligt kirkeligt arbejde. Her i efteråret har hun ved flere forskellige lejligheder medvirket ved kirkens gudstjenester og børnearbejde.

Tekst Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Juleafslutning i kirkemusik-legestuen...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER