8. klasse skal hæve Hotel Vikings sundhedsprofil

8. klasse skal hæve Hotel Vikings sundhedsprofil

25. november 2015 - kl. 10:47 - af

hotelviking_600x250Den 25. – 26. november kan 5-600 folkeskoleelever prøve kræfter med at skabe værdi for lokale virksomheder. Hotel Viking satser på at få solide idéer til deres sundhedsfokus med hjem – og på at have inspireret nogle kommende ledere og nytænkere.

Onsdag og torsdag afholdes det årlige DRIVKRAFT – Uddannelse og Erhvervscamp. Hotel Viking vil benytte arrangementet til at øge sin indsats omkring sundhed for sine gæster. Det bliver to intense dage med masser af interaktion mellem lokale virksomheder og de kommende generationer af ledere og idémagere.

Brian Fabricius fra Hotel Viking fortæller: ”DRIVKRAFT har før præsteret at hæve virksomheder med nogle rigtigt gode idéer, så vi har store forventninger til elevernes idé rigdom. Vi kan se værdien gå begge veje, når vi deltager og lægger case til sådan et arrangement. Men selvfølgeligt er vi også glade for at kunne bidrage til elevernes praktiske erfaring”.

Hotel Viking er Spa- og Wellness-resort i Sæby og råder over 2.700 m2. Siden ejerskiftet fra far til søn i 2015, har fokus været på at udvikle tilbuddet til gæster. Nu hvor wellness og spa er på plads, skal der satses på at hjælpe gæsterne med sundhed.

DRIVKRAFT 2015 – En uddannelses- og Erhvervscamp – er to dage i Arena Nord i Frederikshavn, hvor op mod 600 folkeskoleelever fra området udvikler på konkrete forslag og idéer til de deltagende virksomheder.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '8. klasse skal hæve Hotel Vikings sundhedsprofil' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER