Drivkraft 15 – ideudvikling og kreativitet…

Drivkraft 15 – ideudvikling og kreativitet…

20. november 2015 - kl. 6:56 - af

Drivkraft_600x250Så summer Arena Nord igen af ungdomsliv og nytænkning! Over 500 elever fra 8. klasse, fra hele Frederikshavn Kommune vil den 25.-26. november arbejde med 5 udfordringer nedsat af 5 forskellige virksomheder fra Frederikshavn Kommune.

Det er anden gang at DRIVKRAFT afholdes i Frederikshavn Kommune, hvor kommunen kobler skoleelever med virksomheder igennem en anderledes kreativ læringsproces, for at finde frem til anderledes kreative løsninger på virksomhedernes udfordringer.

De unge får chancen for at arbejde med en konkret, virkelig udfordring, som virksomhederne står overfor, igennem en anderledes og kreativ tilgang til problemstillingerne. Virksomhederne bruger de unges friske, frie og umiddelbare tilgang til arbejdet, for at få nye vinkler, perspektiver og input til deres problemstilling.

Hvad er summen af 2 dage, 500 elever, 5 virksomheder med 5 udfordringer i Arena Nord? Der er et enormt antal idéer til, hvorledes man løser virksomhedernes problemer, samtidig med at man lærer en masse og har det sjovt.

Fra Sæby deltager Hotel Viking og 8. klasserne fra skolerne i distrikt syd.

Følg med på https://www.facebook.com/drivkraftFRHkommune/

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Drivkraft 15 – ideudvikling og kreativitet...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER