Nordjysk svinebedrift vandt igen<br>…

Nordjysk svinebedrift vandt igen

19. november 2015 - kl. 13:33 - af

Pointtrøje2 copyOnsdag formiddag blev de ansatte hos svineproducent Torben Farum overrasket med brunch og nyheden om, at de havde vundet den såkaldte grønne pointtrøje i den landsdækkende dyst PattegriseLIV. Det er holdets anden pris i dysten på blot tre måneder.

Det var Chefkonsulent i LandboNord SvineRådgivning, Merete L. Andersen, som endnu en gang kom forbi og lykønskede med det flotte resultat i den landsdækkende dyst PattegriseLIV, som SEGES står bag. Den grønne pointtrøje gives til den besætning, som sammenlignet med tallene fra et år siden, har rykket sig mest. Og blandt de 30 deltagende besætninger, er det altså holdet fra Dybvad, som har taget føringen.

– Jeg er lidt overrasket over, at I kommer her igen. Godt nok har vi gode resultater, men jeg havde ikke forventet, at de var så gode. En af de ting, som vi lægger vægt på her, er en hurtig indsats, hvis der er et problem i besætningen. Vi forsøger hurtigt at finde en løsning, så vi lader det ikke bare vente til næste dag, fortæller leder af farestalden Victoriia Miahchenko.

Det er ikke første gang, at Victoriia Miahchenko og kollegaerne topper listen i konkurrencen. I august blev det til en førsteplads i at nedbringe totaldødeligheden hos pattegrisene. De to priser har givet svineproducent Torben Farum blod på tanden.

– Det er jo fantastisk. Det kommer lidt bag på mig, at vi har rykket os meget det seneste års tid, hvor vi har skiftet ud blandt medarbejderne. Men det, at vi hele tiden bliver målt og vejet, gør, at vi måske løber lidt stærkere. PattegriseLIV er en god måde at sætte fokus på vores arbejde, så vi undgår altid at gøre det samme, som vi gjorde i går, siger Torben Farum.

Sammen med det synlige bevis i glas og ramme, havde chefkonsulent i LandboNord SvineRådgivning, Merete L. Andersen, også brunch med til vinderne. Og det er måske ikke sidste gang, at hun kommer forbi med overraskelser i ærmet.

– Vi kan se, at det gør en forskel hos de besætninger, hvor der bliver gået systematisk til værks. Fra LandboNords område deltager der i øjeblikket syv bedrifter i PattegriseLIV, og selvom de ikke alle kan ligge nummer 1, så har de hver især formået at forbedre flere af deres tal, siger Merete L. Andersen.

Pointtrøje 1 copy

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjysk svinebedrift vandt igen
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER