Kommunale klub- og fritidstilbud til ny debat

Kommunale klub- og fritidstilbud til ny debat

17. november 2015 - kl. 9:38 - af

FHK_Logo_cmykBørne- og Ungdomsudvalget afholder torsdag den 19. november ekstraordinært møde med kun et punkt på dagsordenen: fornyet drøftelse af, som det hedder i punktets overskrift: ”Sammentænkning af Attraktive dag-, fritids- og klubtilbud”.

Børne- og Ungdomsudvalget drøftede på udvalgsmødet den 2. november et modelforslag om samme tilbud. Et flertal i udvalget besluttede at udsætte sagen med henblik på yderligere beregninger og forslag. Formanden for Børne- og Ungdomsudvalget Christina Lykke Eriksen (F) fremsender et politisk oplæg til dialog til udvalgets medlemmer.

Af dagsordenen fremgår ikke yderligere eller noget bilag, der umiddelbart løfter sløret over for offentligheden om, hvad forslaget måtte indeholde denne gang.

Indstillingen fra Børne-, kultur- og arbejdsmarkedsdirektøren til mødet er, at Børne- og Ungdomsudvalget dels drøfter det politiske oplæg og dels beslutter at sende oplægget i høring hos berørte MED-udvalg.

Udvalget består efter nylige rokeringer af disse politikere: formand Christina Lykke Eriksen (F), næstformand Pia Karlsen (V), Kristina Lilly Frandsen (V), Mette Hardam (V), Ida Skov (Ø), Bahram Dehghan (A), Bent H. Pedersen (A), Jørgen Tousgaard (A) samt Lars Oldager (DF).

Tekst af Per Rye

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kommunale klub- og fritidstilbud til ny debat' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER