321% er nok lige i overkanten<br>…

321% er nok lige i overkanten

17. november 2015 - kl. 16:59 - af

Svoemmehal image_600x250Det er med stor forundring at vi læser at vi nu har prisstigninger i svømmebadet som med garanti vil afskrække fremtidige kunder.

De mange procents stigninger må siges at være taget helt uden for virkeligheden eller i det mindste må være fejlfortolket.
Vi har siden indførslen af det nye adgangssystem arbejdet med et alternativ til årskortet i svømmebadet som må siges at have levet sin tid ud.
Ønsket har hele tiden været at udvikle et produkt der kan tage over hvor årskortet må opgive, et produkt der sikre at brugere ikke længer skal være bekymret over når vi bliver pålagt lukke dage. Tanken har været at udvikle et produkt der samler alle de økonomiske fordel i et kort og som tilgode ser den enkelte brugers besøgsmønster.

En så drastisk udvikling af et nyt system kræver teknisk hjælp og der har været svært at finde den kombination der passer netop til vores svømmehal. Det sidste opdateringer har ladet vente på sig fra Tyskland og vi mangler stadig de sidste test af systemet.

Men det korte af det lange er, vi netop nu afprøver et DEBIT kort der tilgodeser morgenbaderen, formiddagskunden, og eftermiddags kunden samtidig med at brugeren kun betaler for det område som denne ønsker at benytte.

Da kortet kan kombineres på mange forskellige måder, vil prisen for de fleste bruger, og i langt de fleste tilfælde, svarer til eller være billigere end det eksisterende årskort. Dette kombineret med at kunder som holder ferie ikke længer behøver at bekymre sig over spild tid i sommerperioden da kortet kun afregner for det aktuelle besøg betragter vi som en kunde fordel.

Det ser selvfølgelig beklageligt at vi ikke har været klar med et teknisk oplæg på denne løsning tidligere, men set i bakspejlet har det være ønsket at sikre at systemet fungere før vi præsentere produktet. Ovenstående artikel nødvendiggør dog at vi løfter sløret trods det vi ikke har testet systemet fuldt ud.

Så en stigning på 321% bliver ikke virkelighed.

Med venlig hilsen
Sæby Svømmebad

3 kommentarer til “321% er nok lige i overkanten
…” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “321% er nok lige i overkanten
…”

 • Tak for dit svar, Jeppe. I har for længst meldt ud på jeres hjemmeside, at årskortene udgår nu her den 31. december. Derfor har svømmebadets mange gæster brug længe haft brug for at vide, hvad prisen så er fra 1. januar.
  På hjemmesiden står der, at man kan deponere f.eks. 3.500,-, og personalet fortæller, at hvis man gør det, så skal man “kun” betale halvdelen af listeprisen. Det er det, der giver det svimlende beløb på 11.250,- for 300 gange om året – og altså en prisstigning på 321% på svømning og wellness efter kl. 8.30.
  Det vil glæde mange, hvis det nye system ikke bliver væsentligt dyrere end i dag – så de også har råd til at nyde de dejlige faciliteter, I stiller til rådighed for os, efter nytår.
  I vil berolige mange, hvis I oplyser, hvad prisen er fra 1. januar. Venligst Ann Bilde

 • Sæby Svømmebad

  Det er korrekt at salg af Årskort ophører den 30/12 da teknologien må siges at have overhalet disse, selvfølgelig vil købte årskort kunne anvendes frem til 2017.

  Vi har arbejdet med et nyt produkt som tilbydes til salg pr 1. januar 2017.
  Produktet har været under udvikling siden 2014, hvor det tekniske har givet os en del udfordringer som vi håber på er på sin plads nu.

  De årlige prisstigningerne er foretaget under hensyntagen til kommunens eksisterende haller og den statslige indseksreguleringen samt bestyrelsen skøn om fremtidig tilskudregulering.
  Næste års priser vil som altid fremgå af vores hjemmesiden sidst på året.

  En præsentation af det nye produkt blive offentliggjort når alle tekniske formaliteter er gennemgået og testet, hvorefter det vil blive udbudt til salg.

  Det gamle årskort forhandles selvfølgelig frem til den 30/12

  Med venlig hilsen
  Sæby Svømmebad

 • I har i dag opdateret prislisten på jeres hjemmeside. Det fremgår fortsat, at årskort udgår 31. december. Det nye er et “debitkort”, som man betaler 3.000,- for. De almindelige engangspriser på svømmebad og wellness før kl. 8.30 bliver 55,- efter nytår. Og 80,- efter 8.30. Men hvad er priserne, hvis man køber et “debitkort” for 2016?

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '321% er nok lige i overkanten
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER