TV stationen CNN besøgte ravsliberen i Sæby

TV stationen CNN besøgte ravsliberen i Sæby

16. november 2015 - kl. 11:30 - af

IMG_0290 copyRavsliberen havde lørdag besøg af en af verdens største TV stationer – CNN. De var i Danmark for at lave et program om dansk rav og danske vikinger.

Det er ikke kun et kort nyhedsindslag, men et større program som bliver sendt flere gange, første gang den 17. december, ligesom det også kommer til at ligge på nettet. CNN har filmet flere steder i Danmark.

”Jeg må indrømme, jeg var noget imponeret, da der kom 3 og filmede og interviewede mig i to timer.

Det bliver sikkert kun til nogle få minutter i indslaget, men bare tanken om at man på et tidspunkt kan ses over hele verden på en gang, det er da lidt uvirkeligt!

Først var vi på stranden, og filmmanden lånte et par waders af mig, så han kunne gå med ud i vandet og filme, imens jeg brugte ravkesen.  Der var meget højvande, men det lykkedes dog at finde nogle stykker rav.

De filmede senere i vores forretning og i værkstedet, hvor jeg sleb rav, så skulle jeg fortælle om, hvordan man finder rav og om kinesernes store interesse for dansk rav. Tilfældigvis var der en kinesisk kunde i forretningen, så hun blev også interviewet. De filmede også huset udefra, så jeg håber lidt af vores smukke Algade kommer med”, fortæller ravsliber Frants Kristensen.

Med holdet var også Jim Lyngvild, han er med i programmet som Viking, han har jo bygget sin egen vikingeborg og lever flere måneder om året som viking. Jim Lyngvild var også med på stranden og brød pludselig ud i et jubelråb. Han fandt det første stykke rav i sit liv.
IMG_0293 copy

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'TV stationen CNN besøgte ravsliberen i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER