Inspirationsaften med Jeppe Urban fra ”Haven i Hune”

Inspirationsaften med Jeppe Urban fra ”Haven i Hune”

16. november 2015 - kl. 0:08 - af

IMG_0468Sæby Havekreds har i år engageret en virkelig kapacitet inden for blomsterverdenen til at komme og inspirere dem til den kommende advent og jul. Det sker onsdag den 18. november kl. 19.00 i Manegen i Sæby.

Jeppe Urban er uddannet blomsterdekoratør hos Tage Andersen i København. Han har arbejdet både i Belgien og Holland, Botanisk have samt haft egen forretning i Hjørring, inden han uddannede sig til landskabsarkitekt.

Jeppe Urban vil i løbet af aftenen fortælle og vise, hvordan man kan skabe nogle flotte vinter- og juledekorationer, hvor materialer fra naturen virkelig er i højsædet. I pausen vil der være amerikansk lotteri med Jeppes flotte kreationer som gevinster.

Havekredsen er vært for lidt godt til ganen og kaffe/the. Husk at alle er velkomne til at deltage medlemmer som ikke medlemmer.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Inspirationsaften med Jeppe Urban fra ”Haven i Hune”' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER