Debatindlæg: <br>Frederikshavn Sygehus

Debatindlæg:
Frederikshavn Sygehus

16. november 2015 - kl. 14:57 - af

Joergen Roerbaek Henriksen_600x250Redaktionen har modtaget nedenstående indlæg fra Jørgen Rørbæk Henriksen, Regionsmedlem for Socialdemokratiet.

Lørdagens Nordjyske bragte en artikel om fremtiden for Frederikshavn Sygehus. Jeg kan kun være enig med regionsrådsmedlem Per Larsen om at der de næste mange år er brug for de gode bygninger i Frederikshavn.

Det der glæder mig er Per Larsens udmelding om at et fremtidig neurorehabilitering kan anbringes i Frederikshavn. Det kunne være en rigtig god løsning som jeg ved flere lejligheder i regionsrådet har påpeget. På mødet den 23. juni hvor vi vedtog planen for sygehuse og speciallægepraksis, under punktet at samle neurorehabiltering på sigt skulle der laves en analyse af mulige placeringer ud fra 3 kriterier: Kvalitet, økonomi og tilgængelighed.

Her foreslog jeg at Frederikshavn også skulle indgå som en af mulig placering. Jeg må indrømme at jeg stod helt alene med forslaget.

Senest var jeg fremme med det på mødet den 27. Oktober hvor så analysen var på dagsordnen, at Frederikshavn Sygehus vil kunne anvendes uden de store udgifter samt redegjorde for tilgængeligheder, heller ikke her var der lydhør for forslaget.

Jeg vil da glæde mig til at drøfte det med Per Larsen, ser vi på de 3 kriterier vil Frederikshavn sagtens kunne klare sig.

Økonomien: man kan flytte ind uden de store omkostninger.

Kvalitet: tilbuddet er der i dag og behandlingen har stor kvalitet.

Tilgængeligheden: vi taler om 15 – 20 min. længere tid afhængig af om det er kollektiv transport eller man kører i egen bil.

Jeg er villig til at se på mulige løsninger. Her kunne vi se på en model med Frederikshavn og Thisted, som vil være økonomisk fornuftig og give god mening.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Debatindlæg:
Frederikshavn Sygehus '
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER