Børn og voksne hyggede til Sjov Fredag

Børn og voksne hyggede til Sjov Fredag

15. november 2015 - kl. 20:25 - af

IMG_3980Sjov Fredag drøner fortsat derudad med masser af bevægelsesglade børn. Fredag aften havde 420 børn taget opfordringen op. 2 haller og en gymnastiksal kogte af liv i Sæby Fritidscenter. To piger på 8 år fik en fødselsdagssang, som de aldrig vil glemme. Et kor på godt 400 sang for fuld hals, og efter sangen og lodtrækningen på indgangskortet, lavede Atletikklubben SIK 80 opvisning i højdespring, længdespring, kuglestød og hækkeløb.

Torsdag d. 19.11 holder klubben åbent hus, så alle kan komme op i Sæby Fritidscenter og prøve at træne atletik. Se træningstider på www.sik80.dk

Aftenens nye aktivitet var Segboard. Et tohjulet køretøj med elmotor, som man står på. En lille udfordring til balancen. Click havde udlånt to Segboards, som Kenneth Rödin fra Click instruerede børnene samt Gunnar Møller Nielsen i, hvordan man betjener.

Lene Petersen, som er formand for arrangementsudvalget, var ovenud tilfreds med den gode stemning blandt børnene og hjælpen fra de ca. 20 voksne.

Næste Sjov Fredag er d. 15.01.16. På denne dato kan Sjov Fredag holde sin 20 år fødselsdag.

IMG_3940 - Kopi IMG_3939 IMG_3916 IMG_3961 IMG_3937 IMG_3963 IMG_3908 - Kopi IMG_3903
IMG_3951 - Kopi IMG_3945

 

En kommentar til “Børn og voksne hyggede til Sjov Fredag” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Børn og voksne hyggede til Sjov Fredag”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Børn og voksne hyggede til Sjov Fredag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER