Foredrag hos Aktive Kvinder om Osteoporose

Foredrag hos Aktive Kvinder om Osteoporose

12. november 2015 - kl. 12:15 - af

logo copyAktive Kvinder i Sæby afvikler onsdag den 18. november kl. 19 til ca. 21.30 en foredragsaften om knogleslørhed i samarbejde med Osteoporose-foreningen. Foredragsholderen, overlæge Torben Harsløf, Aarhus vil give gode råd om symptomer ved knogleskørhed, ligesom han vil fortælle om behandlingsmulighederne.

Knogleskørhed – Osteoporose – er en knoglesygdom, der skønnes at ramme hver 3. kvinde og hver 8. mand over 50 år. Sygdommen har ingen synlige ydre tegn, men svækker knoglerne indefra. Resultatet er ”porøse” og svage knogler, der er så afkalkede og skøre, at de let brækker. Deraf navnet knogleskørhed.

Man har ingen symptomer på porøse knogler, idet knogleskørhed ikke forårsager smerter eller andet ubehag, så længe der ikke er opstået brud. Det anslås at omkring 450.000 danskere lever med sygdommen uden at være klar over det.

Mødet holdes i Musikhuset i Skolegade, og tilmelding til Aktive Kvinder slutter torsdag den 12. november.

Pris: Kr. 60,- for medlemmer og kr. 90,- for øvrige.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Foredrag hos Aktive Kvinder om Osteoporose' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER