Sjov Fredag afholdes for 81. gang…

Sjov Fredag afholdes for 81. gang…

9. november 2015 - kl. 10:44 - af

IMG_8978_600x250På fredag er det nye hit, Segboard, et nyt sjovt ”legetøj”, som er udlånt af Click. ”Sjov Fredag har lånt to styk, så kom og prøv det nye hit”, siger Gunnar Møller Nielsen.

Et segboard er et tohjulet transportmiddel man står på. Udfordringen er at holde balancen på boardet. Max. hastighed er 15 km/t. Det bliver spændende at opleve udfordringen. Sikkert vældig populært blandt 5. og 6. klasserne, som denne gang har mulighed for at prøve at stå på det.

Initiativtagerne til Sjov Fredag havde ikke drømt om at det skulle bevare børnenes interesse så mange år. Første gang var d. 26.01.96. De havde forventet, at der kom 100-150 unge, men hele 400 unge stormede ind i Sæby Fritidscenter, til stor glæde for Tove og Lennart Pedersen, Ulla Kammer og Gunnar Møller Nielsen, de 4 personer som er initiativtagere til Sjov Fredag.

IMG_8962 copy IMG_8912 copy

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sjov Fredag afholdes for 81. gang...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER