Obskur Onsdag på Sæby Bibliotek…

Obskur Onsdag på Sæby Bibliotek…

8. november 2015 - kl. 10:49 - af

Bibliotek_600x250Børnebibliotekaren læser højt, onsdag den 18. november, kl. 10, på Sæby Bibliotek, og det er dig, der vælger hvilke historier, de skal læse. Denne gang vælger de blandt obskure fortællinger – noget der er lidt mærkeligt og fantasifuldt.

Fabeldyr og fantasi er to ting, der tilsammen kan skabe nye mærkelige og fantasifulde væsner som drager, trolde og hekse. – Du gyser lidt, men det er også rigtig spændende, og slet ikke spor farligt, når man sidder trygt og godt sammen med andre og høre et dejligt eventyr eller en god fortælling, beroliger børnebibliotekaren.

I løbet af efteråret tager børnebibliotekarerne på ugens hverdage et nyt emne op – Magiske Mandage, Trylle Tirsdage, Obskure Onsdage, Tyranniske eller Tossede Torsdage og Fortryllet Fredag, så kig endelig forbi biblioteket på de fantastiske eventyrdage.

Du er med til at vælge hvilke eventyr din bibliotekar skal læse højt, og der er masser at vælge mellem – denne gang holder de altså Obskur Onsdag.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Obskur Onsdag på Sæby Bibliotek...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER