Freja sendte carport i Syvsten på flyvetur

Freja sendte carport i Syvsten på flyvetur

8. november 2015 - kl. 19:48 - af

Carport SyvstenEn carport i Syvsten blæste i nat ind til naboen og der kom også store huller i husets tag.

Stormen “Freja” viste tænder flere steder i Nordjylland i går. Træer væltede, og tagsten blæste flere steder af bygninger. Men få steder var ødelæggelserne så store, som hos indehaver af Dybvad Kro, Janus Hedegüs, som bor i et parcelhus i Syvsten.

Her rev vinden en carport, der med store bolte var fastgjort på både fundament og parcelhuset over i naboens have. Carporten lavede store skader på det hus, den var fastgjort til, men mærkelig nok skete der ingen skader på de to biler, som stod i carporten.

Ejerene frygter, at der er skader for flere hundredetusinde kroner, de steder hvor carporten havde sluppet taget og lavet store huller væltede vandet ind, hvilket har givet store vandskader i resterne af huset.

Se TV2Nords indslag fra Syvsten herunder.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Freja sendte carport i Syvsten på flyvetur' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER