Kom og Dans kommer nu til Sæby…

Kom og Dans kommer nu til Sæby…

7. november 2015 - kl. 5:11 - af

DansHører du til dem som er “vild med dans”, som gerne vil give den gas på et dansegulv, som ikke kan sidde stille, når musikken spiller. Måske drømme du dig ligefrem hen i flotte kjoler med tylskørt osv….hvis dette kunne være dig så bare Kom og Dans . Mulighederne er mange, og kun du bestemmer i hvilket tempo det skal gå.

Foreningen KOM OG DANS’ S motto er, at skabe danseglæde, sjov motion og socialt samvær-men pas på for dansen er stærk vanedannende, og man har det rigtig sjovt.

Hvad er rock’n’ roll og swing?
Swing og Rock’n’roll er en dans, der er meget let at lære, og som kan danses til næsten al musik. Dansen er meget i familie med dansen, som vi kender fra 50’erne, hvor rock’n’roll’en fik mænd og kvinder til at danse vildt. Moden med knækorte kjoler med vidde, strutskørt og talje passede perfekt til dansen – som foregik med knaldrød læbestift og gummisko. Til 50’er-fester er der mulighed for netop at lufte moden fra dengang.

Musikken er det væsentlige, og du kan komme i dit almindelige tøj, eller det helt store dress, der findes alle varianter. Men det bliver varmt, så det vil det være en fordel at tage højde for, og så danser man i flade men glatte sko.

Kom og Dans Danmark har netop fejret 20 års jubilæum og har efterhånden klubber fordelt i 23 byer over hele landet.
Udover den egentlige danseundervisning er der rig mulighed for at danse på tværs af klubberne, da der bliver arrangeret såkaldte danseaftener, hvor der også er mulighed for ekstra undervisning.
Dansen henvender sig til alle aldre. I de store klubber er der særlige ungdomshold samt børnehold. Der danses på flere niveauer med start på begynder, fortsætter og videregående hold osv.
I Kom og Dans behøver du ikke selv komme med en dansepartner. Her er altid mange, du kan danse med. I undervisningen skifter man ofte dansepartner, og det betyder, at du kommer til at danse med dansere på forskellige niveauer. Det bliver du både dygtigere af – og lærer hurtigere de andre i foreningen at kende.

Kom og Dans Præstbro er en af de mindste klubber i Danmark, men til gengæld også en af de hyggeligste. De vil rigtig gerne have flere nye medlemmer, så de håber, at du/I har fået lyst til at lære dansen at kende.

Der starter nyt begynderhold i januar 2016, hvor der vil være danseundervisning / træning hver mandag fra kl.19.00 på Sæbygårdskolen i Sæby.

Kom og Dans danser i Præstbro resten af denne sæson, men vil forsøge at lave et par workshops, hvor de
viser noget af det de kan, samt måske lære et par små tricks til dem, der har lyst til at danse med.

Allerede nu kan de afsløre, at Open by Night i Sæby den 27. november 2015 vil være et af de steder, de danser. Der vil desuden blive et par intro aftener i Sæby den 11. og 18. januar 2016 med mulighed for en gratis prøvetime.
Hold øje med annoncer, facebook og evt. opslag/ flyers.

Tjek i øvrigt på www.komogdansdanmark.dk hvor der findes flere nyttige informationer.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kom og Dans kommer nu til Sæby... ' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER